Prinsenland adviseurs header

Vrijblijvend informatie?

Bel 010 455 25 00

Zelf berekenen of contact opnemen

De trent is dat steeds meer mensen zelf hun verzekeringen online afsluiten. Via onze website heeft u de mogelijkheid zelf de premies voor verzekeringen te berekenen en zelf af te sluiten. Uiteraard staan wij u ook graag te woord en helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes. 


Komt u ook bij mij thuis op bezoek?

Uiteraard is dit mogelijk, afhankelijk van de locatie waar u woonachtig bent. Voor bewoners van Rotterdam en omstreken komen wij graag op huisbezoek.


Kan ik ook bij u op kantoor langs komen?

Op ons kantoor doen wij voornamelijk de administratie voor onze verzekerden. Ons kantoor is gevestigd onder het woonhuis van de eigenaar. Op deze manier houden wij onze kosten laag. Dit heeft voor u als onze klant als voordeel dat wij u extra kortingen kunnen doorberekenen! Wilt u toch graag bij ons op kantoor langs komen om eens kennis te maken? Dat is uiteraard altijd mogelijk.  Bel dan even op om een afspraak in te plannen, 010 - 455 25 00

Wat zijn de voordelen voor U?

Via onze webmodules kunt u verschillende verzekeringen op voorwaarden en premies met elkaar vergelijken. Verschillende verzekeraars worden met elkaar vergeleken. Zo betaalt u nooit teveel voor uw verzekering.

  • De beste deals
  • Zelf verzekeringen vergelijken
  • Keuze --> vergelijken losse verzekeringen of zelf compleet pakket berekenen
  • Kortingen voor bijzondere doelgroepen