Prinsenland adviseurs header

Vrijblijvend informatie?

Bel 010 455 25 00

Bromfietsverzekering

Bij ons kunt u kiezen uit drie verzekeringsvormen. Zo stemt u de dekking precies af op uw persoonlijke wensen en situatie. U kunt ook no-claimkorting opbouwen, die kan oplopen tot maar liefst 75%.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijk¬heid. De WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 1.000.000,–. De premie voor WA is afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode en no-claimkorting.

Diefstal
Deze verzekering biedt dekking voor schade ten gevolge van joyriding en dief¬stal of pogingen daartoe. De diefstalpre¬mies zijn gebaseerd op de nieuwwaarde van uw brom- of snorfiets en uw post¬code. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met een WA-dekking.

Let op: uw brom- of snorfiets moet, behalve met het standaardslot, altijd op slot worden gezet met een ‘categorie 3’ ART- goed-gekeurd veiligheidsslot. Welke sloten dit zijn, is bekend bij uw bromfiets¬dealer. Of kijk op www.stichtingart.nl. In geval van diefstal moeten alle originele sleutels worden meegestuurd met de schade-aangifte.

Aanrijding
Deze verzekering biedt dekking voor aanrijdingschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met de verzekeringsvormen WA en Diefstal. De premie is afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode, de nieuwwaarde van uw brom- of snorfiets en de no-claimkorting.

U heeft een bromfiets, scooter of brommobiel en zoekt een passende verzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

 > Bereken online de premie voor uw Bromfietsverzekering