Prinsenland adviseurs header

Vrijblijvend informatie?

Bel 010 455 25 00

PN20: Upgrade Pakket Officier | Hypotheekrentes laag | Nieuwe medewerker

 
header690.gif
     
   

In dit nieuwsitem komen de volgende onderwerpen aan bod;

  • Nieuw Pakket Officier 2.0
  • Hypotheekrente blijft voorlopig laag
  • Nieuwe medewerker Geralda stelt zich voor

 

 
 
Pakket Officier 2.0
 
 
 

Het Pakket Officier is een maatwerk pakket verzekeringen waarbij u tegen uiteenlopende privé- en beroepsrisico's verzekerd bent. Het nieuwe Pakket Officier wordt onder gebracht bij serviceprovider Voogd en Voogd. Risicodrager van de verzekeringen blijft de Goudse. Uiteraard blijft Prinsenland Adviseurs voor alle vragen en adviezen uw aanspreekpunt. Waarom de overstap;

1     Betere voorwaarden
2     Uitbreiding militaire clausules en opties
3     Verbeterde online schade-afhandeling
4     Alle klanten krijgen een gratis en persoonlijke digitale polismap en verzekeringsapp

In de komende nieuwsbrieven zullen wij per verzekeringen in het pakket een toelichting geven. Wilt u reeds een informatiepakket aanvragen waarin alle mogelijkheden worden uitgelegd? Vul dan ons contactformulier in. 

U heeft al een Pakket Officier?
Uw pakket zal per hoofdpremievervaldatum worden omgezet naar het nieuwe Pakket Officier 2.0. U wordt per brief en e-mail ingelicht over de gevolgen en consequenties. 

Pakket Officier -- Vragen waar een militair mee te maken krijgt:

  • Zijn mijn privé-spullen die ik meeneem naar een uitzending of oefening wel verzekerd? 
  • Hoe zit het met mijn spullen op legeringskamer kazerne of schip?
  • Keert de ongevallenverzekering uit als mij wat overkomt tijdens uitzending / oefening?
  • Krijg ik of mijn partner (een deel van) mijn reiskosten vergoed als het schip te laat aankomt in de geplande haven van aankomst?

Defensie betitelt deze zaken veelal als privé-aangelegenheid. Probleem daarbij is dat dergelijke risico’s vaak niet te verzekeren zijn. Prinsenland kan als één van de weinige advieskantoren deze risico’s wel afdekken. Door onze jarenlange ervaring en werkzaamheden voor Defensiepersoneel, weten wij als geen ander waar de risico’s op verzekeringsgebied voor u liggen. De komende nieuwsbrieven zullen wij per verzekering de bijzonderheden behandelen.

Prinsenland Polismap en verzekeringsapp
Met het nieuwe Pakket Officier leveren wij een online digitale polismap. Ook kunt u een app downloaden zodat u altijd alle polis- en contactgegevens bij de hand hebt. In een volgende nieuwsbrief lichten wij de werking van de Prinsenland Polismap nader toe.

Opvragen informatie of offerte Pakket Officier
Wilt u een informatiepakket ontvangen waarin alle opties en mogelijkheden worden uitgelegd? Vul dan ons contact formulier in of bel met 010-4552500. 

   
     
   
Hypotheekrente blijft voorlopig laag
 
 
   

''Met de overwinning van president Trump zou de hypotheekrente ook wel eens kunnen stijgen''. Dat was de voorspelling een aantal maanden terug van bijvoorbeeld de ABN AMRO. We zijn inmiddels een paar maanden verder en de rente is bij de meeste banken nauwelijks van zijn plek af gekomen.

Hierbij een update van de laagste rentes voor de meest geadviseerde rentevaste periodes:

Rentevaste
periode

   NHG         tot 101%
marktwaarde
(niet NHG)
tot 85%
marktwaarde
(niet NHG)
  5 jaar   1,72% 1,97% 1,63%
10 jaar   1,44% 2,30% 1,89%
20 jaar   2,25% 2,95% 2,45% 
30 jaar   2,59% 3,30% 2,95%

Voor actuele rentestanden en andere rentevaste periodes verwijzen wij naar onze online module waarin nagenoeg alle banken en geldverstrekkers zijn opgenomen. Uiteraard kunnen wij u alle banken uit het overzicht ook leveren.

Inzicht in uw mogelijkheden
Wat kan u maximaal lenen en welke maandlasten kunt u verwachten? Graag geven wij u kosteloos inzicht in uw mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 010-4552500.

 
     
 

 


Nieuwe medewerker stelt zich voor
 
 
 

Vanaf januari 2017 is Geralda Boddeus als medewerker schadeverzekeringen werkzaam bij Prinsenland Adviseurs. Geralda heeft jarenlange ervaring in de verzekeringswereld, met name op het gebied van particuliere verzekeringen. Als medewerker schadeverzekeringen is Geralda verantwoordelijk voor (telefonische) verzekeringsadviezen en schadeafhandeling.  

''Mijn doel is dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen. Ik probeer daarom ook altijd goed te luisteren naar de wensen van de klanten''. Geralda is telefonisch te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag. 

 

 

Op de weg 

square_bullet.gif Autoverzekering
square_bullet.gif Motorverzekering

Hypotheken

square_bullet.gif Hypotheekadvies
square_bullet.gif Laagste rentes
   

Financiele toekomst

square_bullet.gif Pensioen
square_bullet.gif Arbeidsongeschikt
   

Aankoopmakelaar

square_bullet.gif Uw aankoopmakelaar
square_bullet.gif Kosten