Prinsenland adviseurs header

Vrijblijvend informatie?

Bel 010 455 25 00

Cadettenverzekeringen

Collectieve verzekeringen voor de leden van het cadettencorps KMA

Prinsenland Adviseurs verzorgt sinds 1993 de collectieve verzekeringen voor de leden van het Cadettencorps van de KMA. Vanwege de speciale werk- en leeromgeving voor beroepsofficieren in opleiding zijn deze verzekeringen veelal op maat gemaakt.

Door het collectieve karakter van de verzekeringen kunnen wij de premies tegen absolute bodemtarieven aanbieden. U betaalt als lid van het Cadettencorps elke maand contributie aan het corps, een gedeelte hiervan wordt afgedragen als premievergoeding aan de verzekeringsmaatschappij. U heeft er verder dus geen omkijken naar, alles wordt automatisch geregeld zolang u lid bent van het Cadettencorps.

Wanneer u te zijner tijd de KMA verlaat kunnen uw verzekeringen uit het collectieve pakket op eenvoudige wijze worden omgezet in een privé-pakket. Wij zullen u het maatwerk leveren waar u recht op heeft, aangepast aan uw functie als officier, naadloos aansluitend op de voorzieningen van het Ministerie van Defensie.

De volgende verzekeringen zijn opgenomen in het pakket van de collectieve verzekeringen, hier bent u dus standaard voor verzekerd;

  • Inboedelverzekering Uitgebreid Plus
  • Doorlopende Reisverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren

 

Vul ons AANMELDFORMULIER in. Let op dit is een ander formulier dan ons contact formulier

Na ontvangst va het ingevulde formulier ontvangt u gegevens m.b.t. de cadettenverzekeringen per e-mail. Aan uw huisadres wordt een verzekeringspasje gezonden.